Jump to content


Photo
- - - - -

Help Diagnose AV issue


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 TKT2SPEED

TKT2SPEED

    R32 Member

  • Members
  • PipPip
  • 440 posts

Posted 09 January 2017 - 11:05 PM

A buddy of mines 2010 GTR  Climates and MFD did not come on with start up today. Car was not driven for about a week...Car drives fine all mirrors windows headlights seat all are working. Just the Climate and Audio controls dont work at all. Checked fuses under hood and passenger compartment none blown car has no mods to AV system

 

Any Thoughts or insight ?

 

 

Thanks


2013 US Spec Pearl White AMS 4.1 Motor, Custom FFTEC EFR 7670 Turbo's ,ETS Super Race Intercooler, Shep Stage 4 Trans with billet drop gears, Linney Titan 102, Linney Tuned on Ecutek 5.2 12 Injectors ,Carbon Brakes, Ohlins suspension Quarter Mile: 8.9 @162Half Mile: 200.47 on 20inch R888'S


#2 spdmn75

spdmn75

    R33 Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 775 posts
  • Location:El Paso, TX USA

Posted 10 January 2017 - 06:23 AM

Are the gauges displaying on the mfd? Sounds like the AV unit crapped out. Both are controlled by it
'15 Gunmetal GTR
(11 previous LS cars)

#3 TKT2SPEED

TKT2SPEED

    R32 Member

  • Members
  • PipPip
  • 440 posts

Posted 10 January 2017 - 09:14 PM

No Guages Displaying just black screen also climate control will not operate at all


2013 US Spec Pearl White AMS 4.1 Motor, Custom FFTEC EFR 7670 Turbo's ,ETS Super Race Intercooler, Shep Stage 4 Trans with billet drop gears, Linney Titan 102, Linney Tuned on Ecutek 5.2 12 Injectors ,Carbon Brakes, Ohlins suspension Quarter Mile: 8.9 @162Half Mile: 200.47 on 20inch R888'S


#4 spdmn75

spdmn75

    R33 Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 775 posts
  • Location:El Paso, TX USA

Posted 11 January 2017 - 08:15 AM

Sounds like the main AV unit that is behind the cd slot. There is a member here that does repairs/upgrades on them 


'15 Gunmetal GTR
(11 previous LS cars)

#5 legertas

legertas

    R32 Member

  • Members
  • PipPip
  • 165 posts

Posted 11 January 2017 - 08:16 AM

Does screen gone to back light after 15-20 sec ( check in the dark ) ?   Also  let check the power supply - AUDIO  FUSE 15A  - small fuse box located in the battery room area 


euro KM.JPG
20151210_085907_resized.jpg
Nissan GTR R35 CBA entertainment and navi upgrade to OEM DBA "HD" 2016 maps .

CBA clusters upgrade to NISMO

https://www.facebook.com/GtrCBAtoDBA


MO

#6 TKT2SPEED

TKT2SPEED

    R32 Member

  • Members
  • PipPip
  • 440 posts

Posted 13 January 2017 - 08:29 PM

fuse good screen does not go to backlight just black


2013 US Spec Pearl White AMS 4.1 Motor, Custom FFTEC EFR 7670 Turbo's ,ETS Super Race Intercooler, Shep Stage 4 Trans with billet drop gears, Linney Titan 102, Linney Tuned on Ecutek 5.2 12 Injectors ,Carbon Brakes, Ohlins suspension Quarter Mile: 8.9 @162Half Mile: 200.47 on 20inch R888'S


#7 legertas

legertas

    R32 Member

  • Members
  • PipPip
  • 165 posts

Posted 14 January 2017 - 03:43 AM

If backlights (this lights visible only in darkness ) of screen not apear and you do not hear any sounds from AV unit , you should check 1) ACC power fuse (fuse box in the cabin ) if it good check does power BAT and ACC power comes to harness connector

Attached Thumbnails

  • 20170114_112558_resized.jpg

euro KM.JPG
20151210_085907_resized.jpg
Nissan GTR R35 CBA entertainment and navi upgrade to OEM DBA "HD" 2016 maps .

CBA clusters upgrade to NISMO

https://www.facebook.com/GtrCBAtoDBA


MO


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users