Jump to content


Cc56259

Member Since 21 Aug 2019
Offline Last Active Oct 28 2019 04:13 PM
-----

Posts I've Made

In Topic: Head unit replaced still no sound

24 August 2019 - 03:15 PM

I feel your pain there... Last thing I wanted to do was spend 2500 or so to get radio working with the camera... Camera being the big gain. Although the screen definition being better on the new model it still looked similar enough. The cameras we're my selling point. As well as being able to play audio from my phone. I'm just scared after dumping in the money my problem is going to be something unrelated like an amp.

In Topic: 2014 Track Edition Stereo NOT WORKING?!

24 August 2019 - 12:54 PM

I have the same issue but mine shows all the radio station information as well as volume levels... Seems like everything works except for speakers. Is there a way to test the amp or verify it before I upgrade to legaros kit? I don't want to spend that kind of money and it still not work because of the amp or something stupid. I am still wanting to upgrade to gain a backup camera and radio\phone connectivity

In Topic: Radio issue please help.

24 August 2019 - 12:48 PM

Where would I find the 6 channel amp to see if that fixes my issues before spending 3k to upgrade to 2017 style unit. And can amp be removed without removing driver seat? Or is that a no go

In Topic: Radio issue please help.

24 August 2019 - 12:47 PM

Car is a 2010, Bose radio addition. Hidden menus show no issues. All funtions of the unit seem to work other than speakers making sound. No sound is heard with CD, phone, navigation or even radio. Thanks again for your help

In Topic: Head unit replaced still no sound

21 August 2019 - 09:52 PM

So I have same issue.. just bought this 2010 GTR, all of my gages and settings work on the screen, and everything says green in diagnostic. One thing mine does that I was reading others didn't was if I turn up volume it also shows on screen. Any help appreciated