Nissan GT-R Forum banner
1 - 13 of 13 Posts

· Registered
Joined
·
241 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hey everybody I've got a 2010 with 3 inch intakes, catless downpipes, midpipe, id1000 injectors with a Cobb ap3. After my car warms up after a few minutes the afrs gradually work their way down to the low 13 high 12 range from 14.7. I replaced the front O2 sensors hoping it was just them but still get the same thing. Reloaded the tune and still it does it. Has anybody else had this issue? I tried searching but couldn't find anything.
 

· gta88ws6
Joined
·
834 Posts
My tune occasionally does this too. I'm Ben L tuned...

Sent from my HTC6525LVW using Tapatalk
 

· Registered
Joined
·
39 Posts
Hay bud just pm ben, he can sort it out for sure.
 

· 7.9 @ 175mph (Gen 3 SBD1400R)
Joined
·
8,498 Posts
Large injectors like 1650s or 2000s will need to idle richer than 14 for a stable idle. Anyone FBO should be running 1000-1300

I like the 1100s from FIC for E85 cars
I use the FIC1100 (aka 1150cc from some vendors) for 100% of our E85 customer builds now.

They are 100% solid and idle/tune great, with plenty of room to spare at the stock turbo level.
 

· gta88ws6
Joined
·
834 Posts
take my advise then ;)
I will when I get the chance to make the 4hr round trip to Nissan!

Since last issues tho car is running great with no hiccups and no codes, Ben!

Sent from my HTC6525LVW using Tapatalk
 
1 - 13 of 13 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top